logo Kindzorg Brabant wit

Over ons.

Het ontstaan van Kindzorg Brabant

Kindzorg Brabant is een dynamische en jonge organisatie die zich inzet voor kwalitatieve kinderthuiszorg. Opgericht door Mijke, een gepassioneerde verpleegkundige, en haar man Robbert, bieden wij persoonlijke en flexibele verpleegkundige zorg aan huis. Mijke startte enkele jaren geleden als zelfstandige in de zorg en door de toenemende vraag en de wil altijd te helpen, hebben zij samen Kindzorg Brabant opgericht. Bij ons staat de groei van zowel cliënten als verpleegkundigen centraal. Samen met ouders en zorgprofessionals werken we aan een veilige en stimulerende omgeving voor elk kind.

Tijn bij de fiets

Dit zijn onze kernwaarden

Vertrouwen

Bij Kindzorg Brabant werken is onderdeel zijn van een klein familiair bedrijf. We vinden het belangrijk dat we oog hebben voor elkaar, elkaar vertrouwen en helpen daar waar nodig.

Samenwerken

Bij ons passen mensen die gelukkig worden van samenwerken en proactief zijn. Zo hebben wij graag een goede en proactieve samenwerking met onze gezinnen, maar zeker ook met elkaar.

Groeien

Voor onze huidige én toekomstige medewerkers bieden wij een warm huis vol mogelijkheden, met ruimte voor opleiding en ontwikkeling. Deze mogelijkheden moet je wel zélf benutten.

Missie en visie

De missie van Kindzorg Brabant is om families te ontzorgen door deskundige kinderthuiszorg op maat te bieden. Wij streven ernaar om ouders en verzorgers te ondersteunen bij de zorg voor hun kinderen, met een focus op kwalitatieve zorg, samenwerking met alle betrokken partijen en een gevoel van rust en vertrouwen.

Onze visie is om de voorkeurspartner te zijn voor kinderthuiszorg, waarbij we een persoonlijke benadering combineren met deskundigheid en samenwerking. We streven ernaar om een omgeving te creëren waarin kinderen zich geliefd en verzorgd voelen, terwijl ouders en verzorgers gemoedsrust hebben, wetende dat hun kinderen in goede handen zijn. Door voortdurend te investeren in onze medewerkers en samenwerkingsverbanden, streven we naar het verbeteren van het welzijn van de gezinnen die we bedienen, het verbeteren van de kwaliteit van onze zorg en het verlichten van de last van de zorg.

Begeleider helpt Lars met spelen

Verhalen verpleegkundigen

Bekijk onze vacatures

Cao VVT 45 of 50, afhankelijk van opleiding en ervaring
Een verantwoordelijke en uitdagende baan binnen een jonge organisatie. Nog niet volledig geschoold, maar wel bereid aanvullende opleidingen en cursussen te volgen? Check deze leuke vacature en neem co...