logo Kindzorg Brabant wit

Kindzorg Brabant gaat samenwerking aan met NIK Zuidwest!

Wij zijn ontzettend enthousiast om aan te kondigen dat Kindzorg Brabant partner wordt van Netwerk Integrale Kindzorg (NIK) Zuidwest. NIK Zuidwest staat bekend om hun toegewijde inzet voor gezinnen met ernstig zieke kinderen. Ze bieden niet alleen hulp bij het vinden van de best passende zorg, maar ook een luisterend oor en ondersteuning voor het hele gezin. We zijn blij dat we deel mogen uitmaken van dit waardevolle netwerk.

Waarom NIK Zuidwest?
NIK Zuidwest is een netwerk van ervaren (zorg)professionals die samenwerken om gezinnen de hulp te bieden die ze nodig hebben, zowel nu als in de toekomst. Niet alleen voor het zieke kind, maar ook voor ouders, broertjes en zusjes. Dit sluit perfect aan bij onze missie om kwalitatieve, liefdevolle zorg te leveren aan kinderen in hun thuissituatie. We delen dezelfde waarden en streven beide naar het welzijn van het hele gezin.

Wat betekent dit partnerschap voor ons?
Door deze samenwerking hopen we onze krachten te bundelen met de andere aangesloten partners van NIK. Dit geeft ons de kans om onze naamsbekendheid te vergroten en nog meer gezinnen te bereiken en te helpen. We zien dit als een prachtige gelegenheid om ons netwerk uit te breiden en nieuwe kansen te creëren voor zowel ons als de gezinnen die we ondersteunen.

Onze toewijding
Bij Kindzorg Brabant staan we klaar om uw kind de best mogelijke zorg te bieden. Onze gespecialiseerde verpleegkundigen zetten zich met hart en ziel in voor de complexe kinderthuiszorg. Met dit partnerschap kunnen we onze zorg nog beter afstemmen op de behoeften van gezinnen en bijdragen aan hun welzijn.

Samen voor een betere zorg
We kijken ernaar uit om samen met NIK Zuidwest nieuwe wegen te verkennen en onze gezamenlijke doelen te bereiken. We zijn ervan overtuigd dat dit partnerschap veel goeds zal brengen voor alle betrokkenen. Samen zorgen we ervoor dat ieder gezin de steun en zorg krijgt die het verdient.

Contactpersoon NIK
Regio Zuidwest – Marcella van de Vendel
info@nikzuidwest.nl
06-47872615