logo Kindzorg Brabant wit

Onze zorg.

Handelingen

Wij bieden gespecialiseerde medische kindzorg aan huis, zodat uw kind in een vertrouwde omgeving kan blijven. Onze lieve en ervaren verpleegkundigen zijn er voor bijvoorbeeld tracheacanule zorg, katheteriseren, wondzorg, beademingszorg en de bijbehorende monitorbewaking hierbij.

We zorgen ervoor dat iedere verpleegkundige bevoegd en bekwaam is voor de diverse handelingen, zodat uw kind altijd in goede handen is.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat we doen – we staan altijd klaar om uw kind en gezin te ondersteunen met persoonlijke en liefdevolle zorg.

Beademingszorg

Waar we voor staan

Deskundigheid

Onze zorg draait om uw kind. Al onze verpleegkundigen zijn opgeleid in noodzakelijke medische handelingen en zorgen ervoor dat uw kind zich veilig voelt. We bieden zorg op elk moment dat het nodig is en scholen onze verpleegkundigen regelmatig bij, met extra kennis als doel.

Samen

Het verplegen van kinderen doen we graag samen met ouders, zij kennen hun kind tenslotte het beste. Echter betekent samen wel dat wij ook graag zorg uit handen nemen. Zo ontzorgen en helpen onze nuchtere en lieve verpleegkundigen het liefst zoveel als mogelijk!

Rust

Bij Kindzorg Brabant hechten we veel waarde aan rust, regelmaat en reinheid. Deze drie elementen zorgen ervoor dat kinderen en hun ouders zich veilig en vertrouwd voelen. Door vaste routine en een rustige omgeving te bieden, creëren we een werkwijze waarbij kinderen zich op hun gemak kunnen voelen en zich kunnen ontwikkelen. 

Beademing oefenen op pop

Kwaliteit

HKZ, wat staat voor Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector, is een certificeringsnorm die organisaties in de zorgsector helpt om de kwaliteit van hun diensten te waarborgen en te verbeteren.

Deze richtlijn is gebaseerd op heldere en gestandaardiseerde
richtlijnen die ontworpen zijn om te verzekeren dat zorgorganisaties voldoen aan hoge normen van zorgverlening en continue verbetering. Wij hebben dan ook onze werkprocessen volgens deze richtlijnen ingericht en beschreven.

Met deze partners werken we samen

Clientverhalen